Recept

Kippenvleugels met gegrilde paprika en maïs

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Kruidige kippenvleugels

bereiding
  1. 1

    Halveer de paprika’s, verwijder de zaadlijsten. Gril de maïskolven en paprika’s 10 à 15 minuten op de barbecue, draai regelmatig om.

  2. 2

    Bestrijk de stukken kip met olijfolie, kruid met kipkruiden en gril ze ongeveer 7 minuten aan elke kant. Draai het vlees geregeld om, tot het gaar is.

  3. 3

    Maak ondertussen de salade: doe de maïskorrels in een kom, snij de paprika’s heel fijn of hak ze fijn in een keukenmachine, voeg bij de maïs. Snij de lente-ui fijn, hak de koriander en meng onder de salade. Overgiet met limoensap. Kruid met peper en zout.

  4. 4

    Leg ook de tortilla’s even op de grill, tot ze een grillpatroon vertonen.

  5. 5

    Serveer de kippenvleugels met Griekse yoghurt en gegrilde tortilla’s.

Meer interessante recepten en artikels

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Kippenvleugels met gegrilde paprika en maïs

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!