Recept

Kippenvleugels met gegrilde paprika en maïs

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Kruidige kippenvleugels

bereiding
  1. 1

    Halveer de paprika’s, verwijder de zaadlijsten. Gril de maïskolven en paprika’s 10 à 15 minuten op de barbecue, draai regelmatig om.

  2. 2

    Bestrijk de stukken kip met olijfolie, kruid met kipkruiden en gril ze ongeveer 7 minuten aan elke kant. Draai het vlees geregeld om, tot het gaar is.

  3. 3

    Maak ondertussen de salade: doe de maïskorrels in een kom, snij de paprika’s heel fijn of hak ze fijn in een keukenmachine, voeg bij de maïs. Snij de lente-ui fijn, hak de koriander en meng onder de salade. Overgiet met limoensap. Kruid met peper en zout.

  4. 4

    Leg ook de tortilla’s even op de grill, tot ze een grillpatroon vertonen.

  5. 5

    Serveer de kippenvleugels met Griekse yoghurt en gegrilde tortilla’s.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Kippenvleugels met gegrilde paprika en maïs

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!