Recept

Kippenvleugels à la Ilse

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Ook geliefd bij kindjes!

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 200°C. Schil de aardappelen en kook ze gaar in gezouten water. Stamp ze fijn en meng met de melk, de boter en de rucola.

  2. 2

    Leg de kippenvleugels op een bakplaat. Pers er de knoflook over en bestrooi met de blad­ peterselie. Besprenkel met olijfolie en meng met je handen zodat alle kippenvleugels van een laagje olijfolie en kruiden voorzien zijn. Breng op smaak met cayennepeper en zout.

  3. 3

    Bak de kippenvleugels 20 minuten op 200°C. Bestrooi ze dan met de Parmezaanse kaas en zet ze nog 5 minuten onder de grill.

  4. 4

    Serveer de rucolapuree samen met de kippenvleugels. Bestrooi met extra rucola.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Kippenvleugels à la Ilse

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!