Kippenvleugels à la Ilse
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Kippenvleugels à la Ilse

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Ook geliefd bij kindjes!

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 200°C. Schil de aardappelen en kook ze gaar in gezouten water. Stamp ze fijn en meng met de melk, de boter en de rucola.

  2. 2

    Leg de kippenvleugels op een bakplaat. Pers er de knoflook over en bestrooi met de blad­ peterselie. Besprenkel met olijfolie en meng met je handen zodat alle kippenvleugels van een laagje olijfolie en kruiden voorzien zijn. Breng op smaak met cayennepeper en zout.

  3. 3

    Bak de kippenvleugels 20 minuten op 200°C. Bestrooi ze dan met de Parmezaanse kaas en zet ze nog 5 minuten onder de grill.

  4. 4

    Serveer de rucolapuree samen met de kippenvleugels. Bestrooi met extra rucola.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 200°C. Schil de aardappelen en kook ze gaar in gezouten water. Stamp ze fijn en meng met de melk, de boter en de rucola.

  2. 2

    Leg de kippenvleugels op een bakplaat. Pers er de knoflook over en bestrooi met de blad­ peterselie. Besprenkel met olijfolie en meng met je handen zodat alle kippenvleugels van een laagje olijfolie en kruiden voorzien zijn. Breng op smaak met cayennepeper en zout.

  3. 3

    Bak de kippenvleugels 20 minuten op 200°C. Bestrooi ze dan met de Parmezaanse kaas en zet ze nog 5 minuten onder de grill.

  4. 4

    Serveer de rucolapuree samen met de kippenvleugels. Bestrooi met extra rucola.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.