Witloof met gerookte zalm
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Witloof met gerookte zalm

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Lichte snack voor tussendoor

bereiding
  1. 1

    Spoel de blaadjes van 2 witloofkropjes en dep droog.

    Snij 100 g gerookte zalm in snippers en verdeel over de witloofblaadjes.

  2. 2

    Meng het sap van 1/2 citroen met 150 g magere kaas en breng op smaak met peper en zout.

    Leg 1 lepeltje kaas op elk blaadje.

  3. 3

    Hak 4 augurkjes en 1 hardgekookt ei fijn, meng er 1 eetlepel gehakte bieslook onder en strooi over de gevulde witloofblaadjes.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Spoel de blaadjes van 2 witloofkropjes en dep droog.

    Snij 100 g gerookte zalm in snippers en verdeel over de witloofblaadjes.

  2. 2

    Meng het sap van 1/2 citroen met 150 g magere kaas en breng op smaak met peper en zout.

    Leg 1 lepeltje kaas op elk blaadje.

  3. 3

    Hak 4 augurkjes en 1 hardgekookt ei fijn, meng er 1 eetlepel gehakte bieslook onder en strooi over de gevulde witloofblaadjes.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.