Recept

Zalm met yoghurtsaus

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Lekker, gezond en licht

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Snij de gerookte zalm in reepjes.

    Schaaf de venkel.

    Snij het brood in flinterdunne plakjes.

    Rasp de citroenschil.

  2. 2

    Meng mayonaise en yoghurt. Kruid met peper en zout.

  3. 3

    Schik de gerookte zalm met de venkel, viseitjes en wat cress op een bordje.

  4. 4

    Bestrijk het brood met geklaarde boter en rooster het goudbruin en krokant onder de ovengrill. Breek het brood in stukken en schik op elk bordje een broodkorstje.

  5. 5

    Werk de bordjes af met de yoghurtmayonaise, viseitjes, citroenzest en cress naar keuze.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Zalm met yoghurtsaus

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!