Flensrolletjes met gerookte zalm
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Flensrolletjes met gerookte zalm

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Heerlijk verfijnd voorgerecht

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Rasp de mierikswortel.

    Hak 1 el bieslook fijn.

  2. Voor de wraps

  3. 2

    Klop de eieren los met de melk en een mespunt zout. Strooi er de bloem bij en roer tot een glad beslag. Bak in een koekenpan, in hete boter of olie, zes flinterdunne flensjes.

  4. Voor de vulling

  5. 3

    Klop de room lobbig, doe er de bieslook en de mierikswortel bij. Kruid met peper (géén zout, want gerookte zalm is al zout).

  6. 4

    Bestrijk de flensjes met de kruidenroom. Leg er een plakje gerookte zalm op. Rol op en snij elk rolletje in twee stukken. Bind rond elk stukje een sprietje bieslook.

    Serveer op kamertemperatuur.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Rasp de mierikswortel.

    Hak 1 el bieslook fijn.

  2. Voor de wraps

  3. 2

    Klop de eieren los met de melk en een mespunt zout. Strooi er de bloem bij en roer tot een glad beslag. Bak in een koekenpan, in hete boter of olie, zes flinterdunne flensjes.

  4. Voor de vulling

  5. 3

    Klop de room lobbig, doe er de bieslook en de mierikswortel bij. Kruid met peper (géén zout, want gerookte zalm is al zout).

  6. 4

    Bestrijk de flensjes met de kruidenroom. Leg er een plakje gerookte zalm op. Rol op en snij elk rolletje in twee stukken. Bind rond elk stukje een sprietje bieslook.

    Serveer op kamertemperatuur.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.