Bladerdeegtaartjes met rode biet en geitenkaas
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Bladerdeegtaartjes met rode biet en geitenkaas

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C. Laat het bladerdeeg ontdooien. Vet de vormpjes of pannetjes in met wat boter en leg er telkens 1 velletje bladerdeeg in.

  2. 2

    Schik in elke bladerdeegbodem 5 bietjes en verkruimel er de geitenkaas over. Kruid met versgemalen peper en zout. Spoel de 4 rozemarijntakjes, breek ze doormidden en werk er de taartjes mee af. Druppel er wat olijfolie over.

  3. 3

    Bak de taartjes in het midden van de oven in12 à 15 minuten goudbruin. Neem ze uit de oven en druppel er de honing over. Lekker warm én koud.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C. Laat het bladerdeeg ontdooien. Vet de vormpjes of pannetjes in met wat boter en leg er telkens 1 velletje bladerdeeg in.

  2. 2

    Schik in elke bladerdeegbodem 5 bietjes en verkruimel er de geitenkaas over. Kruid met versgemalen peper en zout. Spoel de 4 rozemarijntakjes, breek ze doormidden en werk er de taartjes mee af. Druppel er wat olijfolie over.

  3. 3

    Bak de taartjes in het midden van de oven in12 à 15 minuten goudbruin. Neem ze uit de oven en druppel er de honing over. Lekker warm én koud.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.