Recept

Minibladerdeegroosjes met rode biet en geitenkaas

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Liever vegan? Je kunt de geitenkaas vervangen door vegan kaas. 

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 185°C. Haal de blaadjes van de tijm. Pel en plet de knoflook. Meng de olijfolie met de tijm en de knoflook. Kruid met peper en zout.

  2. 2

    Snij de rode biet in flinterdunne plakjes. Snij de plakjes geitenkaas in repen van 2 cm breed.

  3. 3

    Rol het bladerdeeg open en bestrijk het met de tijmolie. Snij het in 8 repen van 20 cm.

  4. 4

    Beleg de reepjes bladerdeeg met de plakjes rode biet en de reepjes geitenkaas. Rol ze op en stop ze in de ingevette cupcakevormpjes.

  5. 5

    Bak de roosjes 25 minuten in de oven. Serveer ze warm, lauw of koud.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Minibladerdeegroosjes met rode biet en geitenkaas
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 185°C. Haal de blaadjes van de tijm. Pel en plet de knoflook. Meng de olijfolie met de tijm en de knoflook. Kruid met peper en zout.

  2. 2

    Snij de rode biet in flinterdunne plakjes. Snij de plakjes geitenkaas in repen van 2 cm breed.

  3. 3

    Rol het bladerdeeg open en bestrijk het met de tijmolie. Snij het in 8 repen van 20 cm.

  4. 4

    Beleg de reepjes bladerdeeg met de plakjes rode biet en de reepjes geitenkaas. Rol ze op en stop ze in de ingevette cupcakevormpjes.

  5. 5

    Bak de roosjes 25 minuten in de oven. Serveer ze warm, lauw of koud.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!