Minibladerdeegroosjes met rode biet en geitenkaas
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Minibladerdeegroosjes met rode biet en geitenkaas

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Liever vegan? Je kunt de geitenkaas vervangen door vegan kaas. 

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 185°C. Haal de blaadjes van de tijm. Pel en plet de knoflook. Meng de olijfolie met de tijm en de knoflook. Kruid met peper en zout.

  2. 2

    Snij de rode biet in flinterdunne plakjes. Snij de plakjes geitenkaas in repen van 2 cm breed.

  3. 3

    Rol het bladerdeeg open en bestrijk het met de tijmolie. Snij het in 8 repen van 20 cm.

  4. 4

    Beleg de reepjes bladerdeeg met de plakjes rode biet en de reepjes geitenkaas. Rol ze op en stop ze in de ingevette cupcakevormpjes.

  5. 5

    Bak de roosjes 25 minuten in de oven. Serveer ze warm, lauw of koud.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 185°C. Haal de blaadjes van de tijm. Pel en plet de knoflook. Meng de olijfolie met de tijm en de knoflook. Kruid met peper en zout.

  2. 2

    Snij de rode biet in flinterdunne plakjes. Snij de plakjes geitenkaas in repen van 2 cm breed.

  3. 3

    Rol het bladerdeeg open en bestrijk het met de tijmolie. Snij het in 8 repen van 20 cm.

  4. 4

    Beleg de reepjes bladerdeeg met de plakjes rode biet en de reepjes geitenkaas. Rol ze op en stop ze in de ingevette cupcakevormpjes.

  5. 5

    Bak de roosjes 25 minuten in de oven. Serveer ze warm, lauw of koud.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Wat zit er in jouw koelkast?

Vertel wat je in huis hebt en wij geven je een lekker recept.

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.