Sint-jakobsvruchten met oesterzwammen
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Sint-jakobsvruchten met oesterzwammen

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Fijn voorafje

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Hak de sjalotjes fijn.

  2. 2

    Verhit de helft van de boter en fruit er de sint-jakobsvruchten samen met de sjalot in. Haal de sint-jakobsvruchten uit de pan en hou warm.

  3. 3

    Giet de witte wijn en de room bij het braadvocht en breng op smaak met het kerriepoeder. Laat op een zacht vuurtje doorwarmen.

  4. 4

    Bak in de rest van de boter de oesterzwammen en kruid met peper en zout.

  5. 5

    Schik de sint-jakobsvruchten en de oesterzwammen op een bord en overgiet met de saus.

  6. 6

    Werk af met wat krulsla.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Hak de sjalotjes fijn.

  2. 2

    Verhit de helft van de boter en fruit er de sint-jakobsvruchten samen met de sjalot in. Haal de sint-jakobsvruchten uit de pan en hou warm.

  3. 3

    Giet de witte wijn en de room bij het braadvocht en breng op smaak met het kerriepoeder. Laat op een zacht vuurtje doorwarmen.

  4. 4

    Bak in de rest van de boter de oesterzwammen en kruid met peper en zout.

  5. 5

    Schik de sint-jakobsvruchten en de oesterzwammen op een bord en overgiet met de saus.

  6. 6

    Werk af met wat krulsla.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.