Rauwe sint-jakobsvruchten met boskoopsalsa
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Rauwe sint-jakobsvruchten met boskoopsalsa

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een feestgerecht om mee uit te pakken

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Snij de boskoop fijn. Snij de lente-uitjes fijn en hak de peterselie. Snij de sint-jakobsvruchten in dunne plakjes.

  2. 2

    Maak een salsa van de fijngesneden boskoop, peterselie en lente-ui en breng op smaak met limoensap.

  3. 3

    Verdeel de salsa met behulp van een serveerring in rondjes over de borden.

  4. 4

    Leg de plakjes sint-jakobsvruchten dakpansgewijs op de salsa, voeg wat olijfolie met citroen toe.

  5. 5

    Vorm met behulp van 2 koffielepels een quenelle van kaviaar en leg ze voorzichtig in het midden op de sint-jakobsvruchten. Werk af met zure room.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Snij de boskoop fijn. Snij de lente-uitjes fijn en hak de peterselie. Snij de sint-jakobsvruchten in dunne plakjes.

  2. 2

    Maak een salsa van de fijngesneden boskoop, peterselie en lente-ui en breng op smaak met limoensap.

  3. 3

    Verdeel de salsa met behulp van een serveerring in rondjes over de borden.

  4. 4

    Leg de plakjes sint-jakobsvruchten dakpansgewijs op de salsa, voeg wat olijfolie met citroen toe.

  5. 5

    Vorm met behulp van 2 koffielepels een quenelle van kaviaar en leg ze voorzichtig in het midden op de sint-jakobsvruchten. Werk af met zure room.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.