Recept

Kipbrochettes met citroendip

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Spiesjes met een frisse dip

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Snij de kip in hapklare stukken.

    Pel de uien en snij ze in partjes.

    Rasp de citroenschil.

    Pers de knoflook. 

  2. 2

    Prik de kip en de uien afwisselend op stokjes.

  3. 3

    Vermeng de olie met de tijm, de kurkuma en de komijn. Bestrijk er de spiesjes mee. Kruid met peper en zout.

  4. Voor de dipsaus

  5. 4

    Vermeng de citroenschil en de knoflook met de room en de mierikswortel. Breng op smaak met peper en zout.

  6. 5

    Gril de spiesjes in ongeveer 6 minuten goudbruin. Bestrijk ze ondertussen regelmatig met de kruidenolie.

  7. 6

    Serveer ze met de dipsaus, en geef er partjes citroen bij.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Kipbrochettes met citroendip
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Snij de kip in hapklare stukken.

    Pel de uien en snij ze in partjes.

    Rasp de citroenschil.

    Pers de knoflook. 

  2. 2

    Prik de kip en de uien afwisselend op stokjes.

  3. 3

    Vermeng de olie met de tijm, de kurkuma en de komijn. Bestrijk er de spiesjes mee. Kruid met peper en zout.

  4. Voor de dipsaus

  5. 4

    Vermeng de citroenschil en de knoflook met de room en de mierikswortel. Breng op smaak met peper en zout.

  6. 5

    Gril de spiesjes in ongeveer 6 minuten goudbruin. Bestrijk ze ondertussen regelmatig met de kruidenolie.

  7. 6

    Serveer ze met de dipsaus, en geef er partjes citroen bij.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!