Tomaten-kaasspiesjes
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Tomaten-kaasspiesjes

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een heerlijk fris hapje of voorgerecht

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Spoel de kerstomaatjes, verwijder de kroontjes.

    Laat de mozzarellabolletjes goed uitlekken.

    Pel en plet de knoflook. 

  2. 2

    Vermeng de olijfolie met het citroensap. Breng op smaak met de knoflook, de rozemarijn, flink wat peper uit de molen en zout.

  3. 3

    Rijg de kerstomaatjes en de mozzarella-bolletjes, afgewisseld met blaadjes basilicum, op kleine houten spiesjes (of op afgeriste rozemarijntakjes). Lepel de marinade over de spiesjes.

  4. 4

    Serveer lichtjes gekoeld, als voorgerecht of borrelhapje.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Spoel de kerstomaatjes, verwijder de kroontjes.

    Laat de mozzarellabolletjes goed uitlekken.

    Pel en plet de knoflook. 

  2. 2

    Vermeng de olijfolie met het citroensap. Breng op smaak met de knoflook, de rozemarijn, flink wat peper uit de molen en zout.

  3. 3

    Rijg de kerstomaatjes en de mozzarella-bolletjes, afgewisseld met blaadjes basilicum, op kleine houten spiesjes (of op afgeriste rozemarijntakjes). Lepel de marinade over de spiesjes.

  4. 4

    Serveer lichtjes gekoeld, als voorgerecht of borrelhapje.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.