Kipbrochettes met citroendip
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Kipbrochettes met citroendip

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Spiesjes met een frisse dip

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Snij de kip in hapklare stukken.

    Pel de uien en snij ze in partjes.

    Rasp de citroenschil.

    Pers de knoflook. 

  2. 2

    Prik de kip en de uien afwisselend op stokjes.

  3. 3

    Vermeng de olie met de tijm, de kurkuma en de komijn. Bestrijk er de spiesjes mee. Kruid met peper en zout.

  4. Voor de dipsaus

  5. 4

    Vermeng de citroenschil en de knoflook met de room en de mierikswortel. Breng op smaak met peper en zout.

  6. 5

    Gril de spiesjes in ongeveer 6 minuten goudbruin. Bestrijk ze ondertussen regelmatig met de kruidenolie.

  7. 6

    Serveer ze met de dipsaus, en geef er partjes citroen bij.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Snij de kip in hapklare stukken.

    Pel de uien en snij ze in partjes.

    Rasp de citroenschil.

    Pers de knoflook. 

  2. 2

    Prik de kip en de uien afwisselend op stokjes.

  3. 3

    Vermeng de olie met de tijm, de kurkuma en de komijn. Bestrijk er de spiesjes mee. Kruid met peper en zout.

  4. Voor de dipsaus

  5. 4

    Vermeng de citroenschil en de knoflook met de room en de mierikswortel. Breng op smaak met peper en zout.

  6. 5

    Gril de spiesjes in ongeveer 6 minuten goudbruin. Bestrijk ze ondertussen regelmatig met de kruidenolie.

  7. 6

    Serveer ze met de dipsaus, en geef er partjes citroen bij.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.