Oosterse varkensspiesjes
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Oosterse varkensspiesjes

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Proef de Oosterse aroma's in deze heerlijke varkensspiesjes

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Snij het vlees in brede repen en klop het eventueel wat platter.

    Hak de knoflook fijn.

    Rasp 1 tl gember.

  2. 2

    Roer een marinade van de sojasaus, de olie, het citroensap, de gember, de honing, de knoflook, de kurkuma, de komijn en cayennepeper. Leg er het vlees in en zet 1 nacht in de koelkast.

  3. 3

    Prik het vlees op de stokjes en kruid met een beetje zout. Gril de satés goudbruin. Lekker met pindasaus.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Snij het vlees in brede repen en klop het eventueel wat platter.

    Hak de knoflook fijn.

    Rasp 1 tl gember.

  2. 2

    Roer een marinade van de sojasaus, de olie, het citroensap, de gember, de honing, de knoflook, de kurkuma, de komijn en cayennepeper. Leg er het vlees in en zet 1 nacht in de koelkast.

  3. 3

    Prik het vlees op de stokjes en kruid met een beetje zout. Gril de satés goudbruin. Lekker met pindasaus.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.