Kastanjesoep met bospaddenstoelen
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Kastanjesoep met bospaddenstoelen

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Warm helemaal op tijdens een koude herfstdag

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Kook de kastanjes, snipper de ui en het preiwit. Borstel de paddenstoelen droog schoon en snij ze in kleine stukjes. Snij de lente-ui in ringetjes en roer ze door de paddenstoelen. 

  2. 2

    Fruit de ui- en preisnippers in olijfolie. Voeg er de kastanjes en kippenbouillon aan toe. Laat 30 minuten koken. Kruid met peper en zout. Mix en giet door een fijne zeef.

  3. 3

    Besprenkel de paddenstoelen en lente-ui met een beetje olijfolie. Kruid met peper en zout en verdeel de paddenstoelenmengeling over de borden.

  4. 4

    Verdeel de gezeefde soep over de borden.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Kook de kastanjes, snipper de ui en het preiwit. Borstel de paddenstoelen droog schoon en snij ze in kleine stukjes. Snij de lente-ui in ringetjes en roer ze door de paddenstoelen. 

  2. 2

    Fruit de ui- en preisnippers in olijfolie. Voeg er de kastanjes en kippenbouillon aan toe. Laat 30 minuten koken. Kruid met peper en zout. Mix en giet door een fijne zeef.

  3. 3

    Besprenkel de paddenstoelen en lente-ui met een beetje olijfolie. Kruid met peper en zout en verdeel de paddenstoelenmengeling over de borden.

  4. 4

    Verdeel de gezeefde soep over de borden.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.