Recept

Bospaddenstoelencrème met kerrie

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Recept voor een heerlijke champignonroomsoep

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Borstel de paddenstoelen droog schoon. Snij de prei in ringetjes. Snipper de ui en de knoflook fijn.

  2. 2

    Fruit de prei, de ui en de knoflook aan in olijfolie. Voeg er 750 g paddenstoelen en de kerrie aan toe, roer alles goed om. Giet er de kippenbouillon bij en laat 15 minuten op een zacht vuurtje koken.

  3. 3

    Bak de resterende paddenstoelen aan in de olijfolie. Breng op smaak met peper en zout, en hou ze apart.

  4. 4

    Mix de soep fijn. Voeg er de room aan toe. Kruid met peper en zout.

  5. 5

    Serveer de soep met de gebakken champignons.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Bospaddenstoelencrème met kerrie
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Borstel de paddenstoelen droog schoon. Snij de prei in ringetjes. Snipper de ui en de knoflook fijn.

  2. 2

    Fruit de prei, de ui en de knoflook aan in olijfolie. Voeg er 750 g paddenstoelen en de kerrie aan toe, roer alles goed om. Giet er de kippenbouillon bij en laat 15 minuten op een zacht vuurtje koken.

  3. 3

    Bak de resterende paddenstoelen aan in de olijfolie. Breng op smaak met peper en zout, en hou ze apart.

  4. 4

    Mix de soep fijn. Voeg er de room aan toe. Kruid met peper en zout.

  5. 5

    Serveer de soep met de gebakken champignons.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!