Bospaddenstoelencrème met kerrie
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Bospaddenstoelencrème met kerrie

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Recept voor een heerlijke champignonroomsoep

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Borstel de paddenstoelen droog schoon. Snij de prei in ringetjes. Snipper de ui en de knoflook fijn.

  2. 2

    Fruit de prei, de ui en de knoflook aan in olijfolie. Voeg er 750 g paddenstoelen en de kerrie aan toe, roer alles goed om. Giet er de kippenbouillon bij en laat 15 minuten op een zacht vuurtje koken.

  3. 3

    Bak de resterende paddenstoelen aan in de olijfolie. Breng op smaak met peper en zout, en hou ze apart.

  4. 4

    Mix de soep fijn. Voeg er de room aan toe. Kruid met peper en zout.

  5. 5

    Serveer de soep met de gebakken champignons.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Borstel de paddenstoelen droog schoon. Snij de prei in ringetjes. Snipper de ui en de knoflook fijn.

  2. 2

    Fruit de prei, de ui en de knoflook aan in olijfolie. Voeg er 750 g paddenstoelen en de kerrie aan toe, roer alles goed om. Giet er de kippenbouillon bij en laat 15 minuten op een zacht vuurtje koken.

  3. 3

    Bak de resterende paddenstoelen aan in de olijfolie. Breng op smaak met peper en zout, en hou ze apart.

  4. 4

    Mix de soep fijn. Voeg er de room aan toe. Kruid met peper en zout.

  5. 5

    Serveer de soep met de gebakken champignons.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.