Ham-slarolletjes
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Ham-slarolletjes

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een lekker gezonde lunch

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Pel de vleestomaten en snij ze in blokjes.

    Snij de geitenkaas in blokjes.

    Hak de geroosterde pijnboompitten grof.

  2. Voor de dressing

  3. 2

    Vermeng de olijfolie en het citroensap met de mosterd. Roer goed glad. Breng op smaak met de suiker, peper en zout.

  4. 3

    Vermeng de kaasblokjes en de tomaatblokjes met de vinaigrette en de pijnboompitten.

  5. 4

    Leg de kropslabladeren plat op het werkvlak. Leg op elk slablad een plak ham, een blad rode krulsla en een blad groene krulsla. Schep er het kaas-tomatenmengseltje en een toefje tuinkers op.

  6. 5

    Rol stevig op en steek vast met een houten prikker.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Pel de vleestomaten en snij ze in blokjes.

    Snij de geitenkaas in blokjes.

    Hak de geroosterde pijnboompitten grof.

  2. Voor de dressing

  3. 2

    Vermeng de olijfolie en het citroensap met de mosterd. Roer goed glad. Breng op smaak met de suiker, peper en zout.

  4. 3

    Vermeng de kaasblokjes en de tomaatblokjes met de vinaigrette en de pijnboompitten.

  5. 4

    Leg de kropslabladeren plat op het werkvlak. Leg op elk slablad een plak ham, een blad rode krulsla en een blad groene krulsla. Schep er het kaas-tomatenmengseltje en een toefje tuinkers op.

  6. 5

    Rol stevig op en steek vast met een houten prikker.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.