Penne all'arrabbiata
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Penne all'arrabbiata

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Voor wie van een pittig gerechtje houdt!

bereiding
  1. 1

    Pel en snipper de ui en de knoflook. Hak het chilipepertje fijn zonder de zaadjes

  2. 2

    Stoof de ui en knoflook glazig in een pan met een flinke scheut olijfolie. Voeg het pepertje toe en bak even mee.

  3. 3

    Doe de tomatenblokjes bij in de pan en laat 15 à 20 minuten zachtjes sudderen, zonder deksel op de pan. Kruid met peper en zout. Is de saus te zuur, voeg dan wat suiker toe. 

  4. 4

    Kook intussen de penne al dente volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af en laat uitlekken. 

  5. 5

    Doe de pasta bij de saus en laat nog even doorwarmen. Verdeel de pasta over vier borden en werk af met versgeraspte parmezaan en een paar blaadjes basilicum.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Pel en snipper de ui en de knoflook. Hak het chilipepertje fijn zonder de zaadjes

  2. 2

    Stoof de ui en knoflook glazig in een pan met een flinke scheut olijfolie. Voeg het pepertje toe en bak even mee.

  3. 3

    Doe de tomatenblokjes bij in de pan en laat 15 à 20 minuten zachtjes sudderen, zonder deksel op de pan. Kruid met peper en zout. Is de saus te zuur, voeg dan wat suiker toe. 

  4. 4

    Kook intussen de penne al dente volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af en laat uitlekken. 

  5. 5

    Doe de pasta bij de saus en laat nog even doorwarmen. Verdeel de pasta over vier borden en werk af met versgeraspte parmezaan en een paar blaadjes basilicum.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.