Parmezaancrème met truffelgelei
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Parmezaancrème met truffelgelei

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een wel heel origineel voorgerechtje

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Verwarm de oven voor op 150° C. Week de gelatine en knijp hem uit. 

  2. 2

    Verwarm de melk met de parmezaan tot 70° C. Mix goed en giet in glaasjes.

  3. 3

    Verwarm het truffelsap met de kippenbouillon en los er de gelatine in op. Laat een beetje afkoelen en giet in de glaasjes op de parmezaancrème. Laat opstijven.

  4. 4

    Besmeer de snee roggebrood met boter en bak ze krokant in een op 150° C voorverwarmde oven. Mix het broodkruim fijn tot een crumble en verdeel het over de glaasjes.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Verwarm de oven voor op 150° C. Week de gelatine en knijp hem uit. 

  2. 2

    Verwarm de melk met de parmezaan tot 70° C. Mix goed en giet in glaasjes.

  3. 3

    Verwarm het truffelsap met de kippenbouillon en los er de gelatine in op. Laat een beetje afkoelen en giet in de glaasjes op de parmezaancrème. Laat opstijven.

  4. 4

    Besmeer de snee roggebrood met boter en bak ze krokant in een op 150° C voorverwarmde oven. Mix het broodkruim fijn tot een crumble en verdeel het over de glaasjes.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.