Recept

Parmezaancrème met truffelgelei

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een wel heel origineel voorgerechtje

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Verwarm de oven voor op 150° C. Week de gelatine en knijp hem uit. 

  2. 2

    Verwarm de melk met de parmezaan tot 70° C. Mix goed en giet in glaasjes.

  3. 3

    Verwarm het truffelsap met de kippenbouillon en los er de gelatine in op. Laat een beetje afkoelen en giet in de glaasjes op de parmezaancrème. Laat opstijven.

  4. 4

    Besmeer de snee roggebrood met boter en bak ze krokant in een op 150° C voorverwarmde oven. Mix het broodkruim fijn tot een crumble en verdeel het over de glaasjes.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Parmezaancrème met truffelgelei
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Verwarm de oven voor op 150° C. Week de gelatine en knijp hem uit. 

  2. 2

    Verwarm de melk met de parmezaan tot 70° C. Mix goed en giet in glaasjes.

  3. 3

    Verwarm het truffelsap met de kippenbouillon en los er de gelatine in op. Laat een beetje afkoelen en giet in de glaasjes op de parmezaancrème. Laat opstijven.

  4. 4

    Besmeer de snee roggebrood met boter en bak ze krokant in een op 150° C voorverwarmde oven. Mix het broodkruim fijn tot een crumble en verdeel het over de glaasjes.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!