Panna cotta met passievruchten
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Panna cotta met passievruchten

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Zoet zonder suiker!

bereiding
  1. 1

    Week de gelatine in koud water. Breng de melk en de room aan de kook en zet het vuur zachter.

  2. 2

    Halveer het vanillestokje in de lengte, schraap er de zaadjes uit en doe ze met het stokje bij de melk. Hou 10 minuten warm, net onder het kookpunt: roer af en toe om. 

  3. 3

    Neem het vanillestokje uit de melk. Knijp de gelatine uit en roer die met de ricotta door de melk. Breng op smaak met stevia. Schenk in glaasjes en zet minstens 3 uur in de koelkast.

  4. 4

    Halveer de passievruchten en lepel de pitjes over de panna cotta. Serveer meteen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Week de gelatine in koud water. Breng de melk en de room aan de kook en zet het vuur zachter.

  2. 2

    Halveer het vanillestokje in de lengte, schraap er de zaadjes uit en doe ze met het stokje bij de melk. Hou 10 minuten warm, net onder het kookpunt: roer af en toe om. 

  3. 3

    Neem het vanillestokje uit de melk. Knijp de gelatine uit en roer die met de ricotta door de melk. Breng op smaak met stevia. Schenk in glaasjes en zet minstens 3 uur in de koelkast.

  4. 4

    Halveer de passievruchten en lepel de pitjes over de panna cotta. Serveer meteen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.