Recept

Panna cotta met passievrucht

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een lactosevrije variant van de klassieke panna cotta. 

bereiding
  1. 1

    Doe de plantaardige melk, de room, citroentijm en agaragar in een pannetje en breng aan de kook. Laat ongeveer 2 minuten koken.

  2. 2

    Zet het vuur uit en voeg de honing en het vanille-extract toe. Roer met een garde goed door. Laat afkoelen tot kamertemperatuur. Roer er de helft van de passievruchtenpulp door, verdeel het mengsel over 4 glazen en zet minstens 1 à 2 uur in de koelkast.

  3. 3

    Lepel er net voor het serveren de resterende passievruchtenpulp over. Werk af met wat citroentijm.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Panna cotta met passievrucht

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!