Recept

Panna cotta met passievrucht

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een lactosevrije variant van de klassieke panna cotta. 

bereiding
  1. 1

    Doe de plantaardige melk, de room, citroentijm en agaragar in een pannetje en breng aan de kook. Laat ongeveer 2 minuten koken.

  2. 2

    Zet het vuur uit en voeg de honing en het vanille-extract toe. Roer met een garde goed door. Laat afkoelen tot kamertemperatuur. Roer er de helft van de passievruchtenpulp door, verdeel het mengsel over 4 glazen en zet minstens 1 à 2 uur in de koelkast.

  3. 3

    Lepel er net voor het serveren de resterende passievruchtenpulp over. Werk af met wat citroentijm.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Panna cotta met passievrucht
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
bereiding
  1. 1

    Doe de plantaardige melk, de room, citroentijm en agaragar in een pannetje en breng aan de kook. Laat ongeveer 2 minuten koken.

  2. 2

    Zet het vuur uit en voeg de honing en het vanille-extract toe. Roer met een garde goed door. Laat afkoelen tot kamertemperatuur. Roer er de helft van de passievruchtenpulp door, verdeel het mengsel over 4 glazen en zet minstens 1 à 2 uur in de koelkast.

  3. 3

    Lepel er net voor het serveren de resterende passievruchtenpulp over. Werk af met wat citroentijm.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!