Panna cotta van karnemelk
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Panna cotta van karnemelk

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Met karnemelk kun je perfect echte dessertklassiekers maken. Het beste bewijs is deze zalige panna cotta. 

bereiding
  1. 1

    Week de gelatine in koud water. Halveer het vanillestokje overlangs, schraap er de zaadjes uit. Doe de karnemelk, de room, de poedersuiker, de vanillezaadjes en het stokje in een steelpan en breng aan de kook. Roer tot de suiker is gesmol- ten. Haal van het vuur, verwijder de vanillepeul en voeg de goed uitgeknepen gelatine toe. Meng goed en laat even afkoelen.

  2. 2

    Giet de panna cotta in taartvormpjes. Laat minstens 2 uur opstijven in de koelkast.

  3. 3

    Maal de roze peper en pistachenootjes in de blender tot poeder. Haal de panna cotta uit de vorm en werk af met peper-pistachepoeder.
     

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Week de gelatine in koud water. Halveer het vanillestokje overlangs, schraap er de zaadjes uit. Doe de karnemelk, de room, de poedersuiker, de vanillezaadjes en het stokje in een steelpan en breng aan de kook. Roer tot de suiker is gesmol- ten. Haal van het vuur, verwijder de vanillepeul en voeg de goed uitgeknepen gelatine toe. Meng goed en laat even afkoelen.

  2. 2

    Giet de panna cotta in taartvormpjes. Laat minstens 2 uur opstijven in de koelkast.

  3. 3

    Maal de roze peper en pistachenootjes in de blender tot poeder. Haal de panna cotta uit de vorm en werk af met peper-pistachepoeder.
     

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.