Witte asperges op z'n Vlaams
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Witte asperges op z'n Vlaams

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Belgische trots

bereiding
  1. 1

    Schil de asperges. Kook ze beetgaar in water met een snuifje zout. Laat uitlekken op een keukenhanddoek.

  2. 2

    Kook de eieren hard. Laat ze afkoelen in koud water en pel ze. Prak de eieren (dooiers en eiwitten apart).

  3. 3

    Laat de boter smelten maar niet kleuren. Kruid met wat peper.

  4. 4

    Verdeel de asperges over de borden, met de punten in dezelfde richting. Kruid met een snuifje nootmuskaat en werk af met geprakt ei en gehakte peterselie.

  5. 5

    Lepel de warme, gesmolten boter over de asperges en serveer meteen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Schil de asperges. Kook ze beetgaar in water met een snuifje zout. Laat uitlekken op een keukenhanddoek.

  2. 2

    Kook de eieren hard. Laat ze afkoelen in koud water en pel ze. Prak de eieren (dooiers en eiwitten apart).

  3. 3

    Laat de boter smelten maar niet kleuren. Kruid met wat peper.

  4. 4

    Verdeel de asperges over de borden, met de punten in dezelfde richting. Kruid met een snuifje nootmuskaat en werk af met geprakt ei en gehakte peterselie.

  5. 5

    Lepel de warme, gesmolten boter over de asperges en serveer meteen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.