Meest recente artikelen

Deze maand in Libelle Lekker!

  • Deel dit artikel:
Deze maand in Libelle Lekker! Artikel

Ontdek nu de nieuwe Libelle Lekker!

Eindelijk ligt hij in de winkel: de nieuwe Libelle Lekker! Met nieuwe rubrieken, in een geweldige nieuwe stijl en natuurlijk ook weer bomvol inspiratie om thuis lekker te koken: haal ‘m nu in huis.

Oktober is de maand van de pompoen! Ontdek lekkere gerechten als pompoenbrood, gratin of panna cotta met pompoen. Of wil je je liever verdiepen in Oosterse en Aziatische keuken? Ontdek dan enkele topgerechtjes van Belgen met roots uit het buitenland. Of gewoon op zoek naar makkelijke recepten voor elke dag? Je krijgt het vanaf nu allemaal in Libelle Lekker!

Verder verleiden we je deze maand graag met de fijnste recepten vol kraakverse groenten en fruit, laten we je kennismaken met speciale smaakmakers en geven we je graag nog originele recepten voor lekkere madeleines mee. Om nog meer te genieten van samen koken en lekker eten… Ontdek de nieuwe Libelle Lekker! nu.

102015_madeleines

102015_madeleines

102015_Lekker

102015_Lekker

  • Deel dit artikel:

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.

Gerelateerde artikelen