Meest recente artikelen

Leer koken als een echte chef

Leer koken als een echte chef Artikel

Dankzij AEG en haar kooksessies, kan je leren koken als een echte chef. Met de basis sessie leer in no time alle mogelijkheden van een combi-stoofoven en proef van je van heerlijk  klaargemaakte gerechten. Eens je de smaak te pakken hebt, doe je vanzelf mee aan de andere kooksessies!

Basis sessie

Indien je van plan bent om een AEG Pro Combi Steam oven te kopen, zijn deze culinaire sessies perfect. Je leert er de verschillende functies van de oven en van de inductiekookplaat aan de hand van een paar eenvoudige gerechten en degustaties.

Wie zich inschrijft voor deze basissessie, ontvangt een kortingsbon van 30 euro voor de aankoop van een AEG Pro Combi Steam oven!

Thema sessie

Voor thematische sessies geeft AEG je op voorhand enkele thema's door zoals het koken volgens een land of enkel met seizoensproducten.Tijdens de sessie bereid je alle gerechten met behulp van de toestellen en nadien kan je samen met de andere deelnemers van jullie kookkunsten proeven.

Masterclass sessies Foodpairing

Met deze sessie raakt u vertrouwd met de techniek van het samenvoegen van ingrediënten gbaseerd op de overeenkomsten van aromatische moleculen die ze bevatten bij het maken van nieuwe combinaties met voeding of drank. Bovendien krijg je, in aanvulling van het degusteren van de bereide gerechten, ook nog een kookboek Foodpairing cadeau!

Masterclass Sterrenchefs sessies

Je kan ook een sessie volgen geleid door een sterrenchef! Tijdens een drie-gangen menu zal de sterrenchef u de keuze van de ingrediënten, kooktechnieken, procedure en het dresseren van het bord uitleggen. HIj beantwoordt al je vragen terwijl je geniet van de juist klaargemaakte culinaire hoogstandjes.

Voor meer info over deze culinaire sessies, surf je naar de site van AEG.

  • Deel dit artikel

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Gerelateerde artikelen