Meest recente artikelen

Voor echte chocoholics

Voor echte chocoholics Artikel

Zet je koksmuts op want de Belgische chocoladefabrikant Choc-o-lait breidt haar gamma uit met chocoladedruppels om mee te koken en ambachtelijke tablets om je tanden in te zetten!

Ken je de innoverende chocoladesticks nog om verse warme chocolademelk mee te maken? Nu zijn er ook heerlijke homecooking chocoladedruppels waarmee je iedereen verovert met de lekkerste chocoladegeuren en –desserts.  De druppels zijn door hun vorm handig te doseren en te smelten. Hun volle, fijne smaak geeft een meerwaarde aan je gerechten. Van chocolademousse over gebak en sauzen tot in de afwerking varieer je met smaak. Want de druppels zijn immers verkrijgbaar in vier smaken: Extra Dark (65% cacao), Dark (53,5% cacao), Milk (40,5% cacao) en White (33,5% cacao).

Nog een geheimpje voor de grote snoepers onder ons: de chocoladedruppels zijn ook lekker als tussendoortje!

Naast de chocoladesticks en –druppels kan je nu ook je tanden zetten in een ambachtelijk stuk chocolade in verschillende smaken én handig verpakt. De Choc-o-lait chocoladetabletten geven de energie en de smaaksensatie die je zoekt.

Met het gamma van Choc-o-lait geniet je dus van chocolade de hele dag door! Van een ontbijt met verse chocolademelk en tablets tussen een boterham, over een experimenteel middagmaal tot een tussendoortje of een huisgemaakte chocomousse als dessert.

Meer chocolade? Wij hebben maar liefst 165 chocoladerecepten!
Choc-o-lait? www.choc-o-lait.com

  • Deel dit artikel

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Gerelateerde artikelen