Meest recente artikelen

Maasmechelen maakt zich op voor eetfestijn

  • Deel dit artikel:
Maasmechelen maakt zich op voor eetfestijn Artikel

Voor zijn tweede editie vindt Spicy Maasmechelen plaats op een nieuwe toplocatie: Maasmechelen Village. Het eetfestijn loopt van vrijdag 9 september tot zondag 11 september.

Duizenden zullen het gezellige restaurantdorp van Spicy Maasmechelen bezoeken, om er te proeven van creaties van Limburgse topchefs en internationaal getinte plaatselijke verenigingen. Denk aan namen uit culinaire gids GaultMillau, en daarnaast aan Italiaans, Grieks, Turks, Sloveens, Spaans.

Locatie is het nieuwe festivalterrein aan Toeristisch Infocentrum Maasvinster, pal tegenover Maasmechelen Village. Het ‘culinair festival met kleur’ breidt al bij zijn tweede editie uit van twee naar drie dagen: afspraak van vrijdag 9 tot en met zondag 11 september 2011.

De openingsavond heeft een exclusief karakter. Met ontvangst door burlesque-dames, cocktail-entertainment door Liefmans, een burlesque-show, happy hour van 18.30 tot 19.30 uur, een optreden van Funky Domino én een zinderende nazomerparty. De eerste 100 gasten worden ook getrakteerd op een glas Italaanse bubbels. Duotickets voor vrijdag 9 september kosten 18 euro. Op zaterdag 10 en zondag 11 september is de toegang helemaal gratis.

Ambassadeur van Spicy Maasmechelen is sterrenchef Alex Clevers. Op zondag wordt tv-gezicht Peter Van Asbroeck verwelkomd, die uitpakt met een kookshow. De bezoekers worden doorlopend getrakteerd op animatie.

Meer info op de website

  • Deel dit artikel:

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.