Meest recente artikelen

Originele tafeldecoratie maak je zelf

  • Deel dit artikel:
Originele tafeldecoratie maak je zelf Artikel

De dagen voor Kerstmis vormen een geknipte gelegenheid om samen te knutselen met de kids! Deze zelfmaakideetjes van Carrefour zorgen voor extra gezelligheid in huis.

Vrolijke kleefboom

Teken met een fijne viltstift een kerstboom met ster op inpakpapier. Snij de boom uit met een breekmesje. Kleef hem vervolgens met dubbelzijdige tape op de muur. Je kunt de boom ook op een paneel kleven, zodat je hem de komende jaren kunt hergebruiken. Werk de boom af met chocoladecenten: grappig detail.

Zelfgemaakte sneeuwbollen

Zoek twee bokalen met een verschillende grootte uit. Kleef met tweecomponentenlijm een hertje en een boompje aan de binnenkant van de deksels. Doe water en enkele sterretjes in de glazen bokalen en sluit ze af met de deksels. Wanneer je ze rechtzet, dwarrelen de sterretjes naar beneden.

Cadeautjeshelden

Verpak de cadeautjes in verschillende soorten inpakpapier met een gouden dessin en werk af met een lintje. Zoek een paar speeltjes uit en ontvet ze. Beschilder ze met een fijn penseeltje en zet ze op de cadeautjes. Stem de keuze van het speelgoed zo goed mogelijk af op diegene voor wie het cadeau bestemd is. Extra leuk om met z’n allen te raden wie de dinosaurus of de tijger van het gezelschap is.

Ben jij niet zo’n creatieve geest of liever creatief in de keuken? Geen nood. Bij Carrefour kan je terecht voor alle tafel- en feestdecoratie. Toch handig, dan moet jij voor de feestdagen niet naar 10 verschillende winkels lopen voor al je feestbenodigdheden!

  • Deel dit artikel:

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.