Meest recente artikelen

Waarom is een pannenkoekenshaker zo handig?

Pannenkoeken in 1-2-3

Waarom is een pannenkoekenshaker zo handig? Artikel

Snel pannenkoeken op tafel toveren met weinig afwas én zonder de keuken vuil te maken? Met een goede pannenkoekenshaker kan het!

Minder afwas

Zin in pannenkoeken, maar geen zin in al die afwas? Laat je kom, garde en pollepel maar in de kast liggen, want met een pannenkoekenshaker in huis heb je die niet meer nodig. Doe al de ingrediënten voor je beslag in de shaker, even schudden en klaar. Dankzij de anti-klonterspiraal krijg je een mooi glad beslag. Giet het beslag van de shaker in de pan en bakken maar. Wedden dat je pannenkoeken nog nooit snel klaar waren en je keuken er nog nooit zo schoon bleef?

Zonder recept

Vergeet jij ook altijd het recept voor pannenkoeken? Een pannenkoekenshaker heeft vaak handige markeringen die aangeven hoeveel je van welk ingrediënt nodig hebt. Zo heb je het recept voor de perfecte pannenkoeken altijd bij de hand. Bovendien heb je geen maatbeker of weegschaal nodig, kijk gewoon naar de streepjes die op de pannenkoekenshaker staan, dan zit je altijd goed.

Pancake art

Gewone pannenkoeken zijn overheerlijk, maar je kan er heel eenvoudig echte kunstwerkjes van maken. Ga aan de slag met pancake art en bak een figuurtje in je pannenkoek of versier ‘m met chocoladesaus. Onze pannenkoekenshaker komt in een set met een handige decoreerpen, zodat je je creativiteit de vrije loop kan laten gaan.

Volg ons op FacebookInstagramPinterestYouTube en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Lees ook …

  • Deel dit artikel

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Gerelateerde artikelen