Meest recente artikelen

Jobs bij Libelle Lekker

Op elk potje past een dekseltje

Jobs bij Libelle Lekker Artikel

Droom je van een job bij je favoriete culinaire magazine en/of website? Lees snel verder: wij zoeken collega's. Hier vind je onze vacatures.

Voor Libellelekker.be zijn wij op zoek naar een

FREELANCE WEBREDACTEUR 

De job

Als webredacteur houd je mee de website van Libelle Lekker dagelijks up-to-date. Daarnaast ben je ook bezig met het samenstellen en uitsturen van nieuwsbrieven, en met het beheren van onze sociale media platformen. Je werkt online artikels uit waarvan echt iedereen gaat watertanden. Kortom, je vertaalt de doelstellingen en projecten van Libelle Lekker op een aantrekkelijke manier online.

Wie we zoeken

Je hebt affiniteit met de doelgroep en wereld van Libelle Lekker. Je volgt alles wat beweegt op culinair vlak, niet alleen in België maar ook internationaal. Je kent de beste blogs, de meest inspirerende Instagram-accounts en de mooiste Pinterest borden.

Je slaagt er in om al die informatie om te zetten naar aantrekkelijke webcontent en koppen die doen klikken. Kortom, je bent een echte creatieve copywriter.

Je hebt een perfect zicht op wat wel en niet werkt online en je favoriete afkorting is SEO. Je bent commercieel ingesteld: lang leve de partnerships & native advertising.

Je hebt ervaring met video en videoproductie, ook voor verschillende social media kanalen.

Na een teammeeting en een briefing kan je zelfstandig werken. Je bent kritisch en denkt actief mee.

Wat we bieden

Een gevarieerde job op freelance basis, in een bruisend, jong team, voor de grootste culinaire website van het land. De redactie van Libelle Lekker maakt deel uit van Roularta Media Group, een vooraanstaand beursgenoteerd mediabedrijf, dat garant staat voor een motiverende en dynamische werkomgeving. De redactie bevindt zich in Evere, maar ook thuiswerken behoort tot de mogelijkheden.

Interesse? 

Stuur je CV en motivatiebrief naar karolien.vandinter@roularta.be.

 

  • Deel dit artikel

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Gerelateerde artikelen