Meest recente artikelen

Betaal je gin-tonic nu met een virtuele munt

Fijne gindag!

Betaal je gin-tonic nu met een virtuele munt Artikel

Binnenkort kun je gin-tonic kopen met een elektronische munt. Hendrick’s Gin lanceert de CucumberCoin: een elektronische token die je kunt inruilen voor een verfrissende gin-tonic tussen 14 en 17 juni.

De munt is gelanceerd voor Wereldkomkommerdag. Die traditie is trouwens geïnspireerd op de dominerende toets in Hendrick’s-gin, een infusie van komkommeressence. Daarom wordt een Hendrick’s gin-tonic ook versierd met een schijfje komkommer.

De CucumberCoin is eigenlijk een bitcoin voor gin-tonic liefhebbers. De digitale munt is tussen 28 mei tot 10 juni te koop in de webshop van Hendrick’s Gin. Voor een euro heb je al een Cucumbercoin. Tenzij de prijs verandert, want de koers schommelt op basis van vraag en aanbod. Het is dus aan jou om in te schatten wanneer je je coins het beste aanschaft. Eén CucumberCoin is goed voor één gin-tonic.

De virtuele tokens kunnen worden ingeruild voor een koperkleurige munt en daarmee kun je dan tussen 14 en 17 juni een heerlijke Hendrick’s gin-tonic gaan drinken in de deelnemende bars.

1 munt = 1 gin-tonic

Hier kan je je coin inruilen voor het verfrissende drankje:

Antwerpen – Jones & Co / Cocktails at nine / Dogma

Gent – Café Theatre

West-Vlaanderen – Groot Vlaanderen / L’apereau

Brussel – Pharmacie Anglaise / Green Lab

Limburg – Wonderbar / Bar Entourage

Wallonië – L’Antidote / Volga

Luxemburg – Steiler / Paname / Octans A – spirited bar

Lees ook…

  • Deel dit artikel

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Gerelateerde artikelen