Meest recente artikelen

Ga eens voor een Schots stukje vlees!

Lekker stukje vlees

Ga eens voor een Schots stukje vlees! Artikel

Ooit al eens een Schots stukje vlees geproefd? Scotch Beef & Scotch Lamb is vlees van topkwaliteit en heeft de Beschermde Oorsprongs Benaming (BOB). Zo mals, zo lekker!

Schotland staat bekend om haar uitgestrekte ruige graslanden, heldere rivieren en zuivere lucht. Schotland is groter dan België en Nederland bij elkaar en toch telt het land slechts 5 miljoen inwoners. Maar liefst 82% van alle landbouwgrond in Schotland is gras en heuvellandschap. Ideaal voor extensieve begrazing door runderen en lammeren in de ongerepte natuur.

Scotch Beef & Scotch Lamb is topkwaliteit vlees van dieren die geboren, getogen en geslacht zijn in Schotland. Scotch Beef & Scotch Lamb hebben de Beschermde Oorsprongs Benaming (BOB). Deze erkenning door de Europese Commissie wordt uitsluitend toegekend aan producten die van hoge kwaliteit zijn en geproduceerd zijn volgens zeer strikte richtlijnen en onder de strengste normen voor veeteelt en dierenwelzijn. Kortom: de garantie voor herkomst en kwaliteit.
De Aberdeen Angus, Galloway en Highlander zijn vermaarde vleesrassen afkomstig uit Schotland die bekend staan om hun malsheid, smaak en sappigheid. Scottish Blackface en Scottish Mule zijn winterharde schapenrassen die prima gedijen in het ruige landschap en het weerbarstige Schotse klimaat.

Maar hoe maak je deze lekkere stukjes vlees klaar? Met de nieuwe app 'Perfect steaks and roasts' bak je de perfecte steak! Of je nu jouw steak of roast rauw of doorbakken wilt, de app geeft handig het aantal minuten aan dat de steak bereidt dient te worden in de pan of oven. Daarnaast vind je in de app ook heerlijke recepten bereidt met Scotch Beef & Scotch Lamb. De app is beschikbaar in iOS en Android.

Meer recepten met Scotch Beef & Scotch Lamb kan je vinden op de website of facebookpagina van The Scotch Kitchen.

Wedstrijd

Scotch Beef & Scotch Lamb geeft 2 Le Creuset grillpannen ter waarde van €119 weg! Het enige wat je moet doen om kans te maken op deze mooie prijs, is de wedstrijdvraag invullen. Klik hier om naar de wedstrijd te gaan. Veel geluk!

 

  • Deel dit artikel

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Gerelateerde artikelen