Meest recente artikelen

5 x creatief met pizzadeeg

Want met één deeg maak je zoveel lekkers

5 x creatief met pizzadeeg Artikel

Met een goed pizzadeeg maak je de lekkerste pizza's. Maar je kunt er nog zo veel meer mee doen. 5 leuke ideetjes op een rij.


Een lekkere pizza begint bij een goed pizzadeeg. En dat is makkelijker te maken dan je denkt. Het enige wat je nodig hebt, zijn vijf ingrediënten (bloem, gist, olijfolie, zout en een snuifje suiker) en een beetje geduld. Geen zin om je suf te kneden? In de Kenwood Chef XL Titanium keukenrobot is het deeg in een handomdraai klaar! En als je dan toch bezig bent, kun je ineens wat extra maken. Want met pizzadeeg maak je zo veel meer dan pizza alleen. Enkele ideetjes van Libelle-chef Ilse op een rij.

De basis: pizzadeeg

De basis voor een lekkere pizza is natuurlijk het deeg. Hou er rekening mee dat dit één uur moet rijzen. Begin dus op tijd als je vanavond al wilt genieten van je pizza of andere pizzadeeghapjes.

Pizza margherita

Dé pizzaklassieker bij uitstek! Simpel maar lekker. Laat je kinderen helpen bij het beleggen van de pizza. Ze zullen er dol op zijn!

Gevlochten pizzabrood

Origineel, mooi en superlekker. Ga je voor veggie, hartig of pikant? Experimenteer erop los met verschillende vullingen!

Knoflookknoopjes

Een variant op het klassieke lookbroodje. Naast het pizzadeeg heb je enkel wat peterselie, knoflook, olijfolie, peper en zout nodig. Zo lekker makkelijk!

Hotdogtwisters

Een hotdog met een twist, letterlijk. En zeg nu zelf: de combinatie van hotdog en pizza kan toch niet anders dan overheerlijk zijn?

Kaneelbroodjes

Ja, je kunt zelfs dessertjes maken met pizzadeeg! Wat dacht je bijvoorbeeld van deze lekkere kaneelbroodjes? Perfect voor de koude winterdagen.

KENWOOD CHEF XL TITANIUM 

Wat een geweldige keukenhulp! Dankzij de krachtige motor en meer dan twintig mogelijke accessoires kan deze Kenwood alles aan.  

De grote roestvrijstalen mengkom heeft bovendien een handig spatdeksel, voorzien van een brede opening waardoor je makkelijk ingrediënten kunt toevoegen.

En hij staat nog mooi op je aanrecht ook!

Prijs: € 849,99*, met 5 mengkom-accessoires en ThermoResist Blender. 

*Prijs is indicatief 

Kenwood chef xl titanium

  • Deel dit artikel

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Gerelateerde artikelen