Recept

Kaneelbroodjes

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C. Rol het deeg uit tot een rechthoek en bestrijk het met 4 eetlepels gesmolten boter.

     

  2. 2

    Meng de kristalsuiker met de kaneel en strooit dit over het deeg. 

  3. 3

    Rol het deeg tot een worst en snij hem in 12 dikke plakken. Leg de rolletjes op een met bakpapier beklede bakplaat en bak ze 15 à 20  minuten in de voorverwarmde oven. Laat ze hierna nog even afkoelen.

  4. 4

    Meng de rest van de boter met de poedersuiker. Klop er één voor één 3 eetlepels warm water door, tot je een glazuur krijgt. Voeg vanille-extract toe en besprenkel de kaneelrolletjes met het glazuur. 

  5. 5

    Maak eerst het pizzadeeg. Klik hier voor het recept. 

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!