• Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Kaneelbroodjes

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Maak eerst het pizzadeeg. Klik hier voor het recept. 

  2. 2

    Verwarm de oven voor op 180°C. Rol het deeg uit tot een rechthoek en bestrijk het met 4 eetlepels gesmolten boter.

     

  3. 3

    Meng de kristalsuiker met de kaneel en strooit dit over het deeg. 

  4. 4

    Rol het deeg tot een worst en snij hem in 12 dikke plakken. Leg de rolletjes op een met bakpapier beklede bakplaat en bak ze 15 à 20  minuten in de voorverwarmde oven. Laat ze hierna nog even afkoelen.

  5. 5

    Meng de rest van de boter met de poedersuiker. Klop er één voor één 3 eetlepels warm water door, tot je een glazuur krijgt. Voeg vanille-extract toe en besprenkel de kaneelrolletjes met het glazuur. 

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Maak eerst het pizzadeeg. Klik hier voor het recept. 

  2. 2

    Verwarm de oven voor op 180°C. Rol het deeg uit tot een rechthoek en bestrijk het met 4 eetlepels gesmolten boter.

     

  3. 3

    Meng de kristalsuiker met de kaneel en strooit dit over het deeg. 

  4. 4

    Rol het deeg tot een worst en snij hem in 12 dikke plakken. Leg de rolletjes op een met bakpapier beklede bakplaat en bak ze 15 à 20  minuten in de voorverwarmde oven. Laat ze hierna nog even afkoelen.

  5. 5

    Meng de rest van de boter met de poedersuiker. Klop er één voor één 3 eetlepels warm water door, tot je een glazuur krijgt. Voeg vanille-extract toe en besprenkel de kaneelrolletjes met het glazuur. 

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.