Recept

Tartaar Piemontese met truffelmayonaise

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een klassieker in feestelijk hapjesformaat!

Vleestip: vraag je slager naar de tache noire, oftewel de zwarte plek. Dit stukje rundsvlees is ontzettend smaakvol om een tartaar van te snijden.

bereiding
  1. 1

    Rooster de pijnboompitten goudbruin in een pannetje zonder vetstof.

  2. 2

    Snij de steak met een scherp mes in een mooie tartaar, er mag wel nog een beetje beet aanzitten. Breng de tartaar op smaak met de worcestershiresaus, de cayenne-peper, peper en zout.

  3. 3

    Verdeel de rucola over 4 aperitiefglaasjes. Verdeel er de tartaar over. Leg er de parmezaanschilfers en de geroosterde pijnboompitten op. Werk af met de truffelmayonaise en de cresson en serveer.

Meer interessante vragen

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Tartaar Piemontese met truffelmayonaise

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!