Tartaar van zalm, rode biet en pompelmoes
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Tartaar van zalm, rode biet en pompelmoes

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Eens wat anders dan klassieke tartaar met zalm... erg verassend qua smaak!

bereiding
  1. 1

    Snij de zalm in heel kleine blokjes. Ga er nog eens met een groot mes door om ze superfijn te snijden.

  2. 2

    Snij de pompelmoes à vif en snij het vruchtvlees daarna in kleine blokjes. Meng de pompelmoes onder de zalm.

  3. 3

    Snij de rode bieten in kleine blokjes. Versnipper de bieslook. Hou enkele sprietjes apart voor de afwerking. Meng de bietjes en de bieslook onder de yoghurt. Kruid met peper en zout.

  4. 4

    Lepel een laagje van de bietjestartaar in de glaasjes, leg er dan de zalmtartaar op en werk af met de rest van de bieslook.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Snij de zalm in heel kleine blokjes. Ga er nog eens met een groot mes door om ze superfijn te snijden.

  2. 2

    Snij de pompelmoes à vif en snij het vruchtvlees daarna in kleine blokjes. Meng de pompelmoes onder de zalm.

  3. 3

    Snij de rode bieten in kleine blokjes. Versnipper de bieslook. Hou enkele sprietjes apart voor de afwerking. Meng de bietjes en de bieslook onder de yoghurt. Kruid met peper en zout.

  4. 4

    Lepel een laagje van de bietjestartaar in de glaasjes, leg er dan de zalmtartaar op en werk af met de rest van de bieslook.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.