Recept

Ensalada rusa in een glaasje

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een klassieker als verfijnd hapje!

bereiding
  1. 1

    Schil de aardappelen en de wortel en snij ze in kleine blokjes. Kook de aardappel- en wortelblokjes in gezouten water in ongeveer 8 minuten gaar. Voeg de laatste 2 minuten de doperwtjes toe. Giet ze af en laat ze afkoelen

  2. 2

    Kook het ei in 8 minuten hard. Spoel het onder koud water, pel het en snij het in partjes. Hak de augurken fijn.

  3. 3

    Meng in een kom de afgekoelde groenten met de tonijn, de mayonaise, de augurkjes en de mosterd. Breng de salade op smaak met peper, zout en het augurkenvocht, voor frisheid.

  4. 4

    Verdeel de salade over 4 glaasjes of kleine kommetjes. Werk ze af met de bladpeterselie en een partje hardgekookt ei. Lekker met crackers of krokant stokbrood.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Ensalada rusa in een glaasje

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!