Recept

Brochettes met varkenshaasje en nectarine

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Brochettes op z’n Frans. Lekker met een linzenslaatje. Tip: deze brochettes zijn ook koud superlekker.

bereiding
  1. 1

    Snij het varkenshaasje in blokjes. Spoel de nectarines en snij ze in partjes. Pel de uien en snij ze in partjes. Prik afwisselend een blokje vlees, een partje nectarine en een partje ui op een spiesje.

  2. 2

    Maak een marinade van de pastis, de gedroogde rozemarijn, de gedroogde tijm en 4 eetlepels olijfolie en kruid ze met peper en zout. Bestrijk de spiesjes met de marinade en laat ze 10 minuten rusten.

  3. 3

    Verhit de grill en gril de spiesjes goudbruin en krokant.

Meer interessante recepten en artikels

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Brochettes met varkenshaasje en nectarine

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!