Pan con guacamole & pico de gallo
bereiding
-
1
Spoel en halveer de tomaten en verwijder de zaadjes. Snij de tomaten in kleine blokjes. Pel de rode ui en de knoflook en snipper ze fijn. Maak de chilipepers schoon en snij ze fijn. Snipper de koriander fijn. Meng de tomatenblokjes met de rode ui, de helft van de gesnipperde chilipeper, limoensap naar smaak en de helft van de koriander voor pico de gallo.
-
2
Halveer de avocado’s, verwijder de pit en lepel het vruchtvlees uit de schil. Plet dit met limoensap naar smaak, de rest van de gesnipperde chilipeper en de rest van de gesnipperde koriander. Breng de guacamole op smaak met peper en zout.
-
3
Snij het brood in plakken, bestrijk ze met olie en rooster ze in de oven of in de pan. Bestrijk ze nadien rijkelijk met guacamole en lepel er pico de gallo op. Werk af met nog wat extra koriander.