Recept

Geroosterde padrón­pepertjes met geitenkaas

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Ilse: “Padrónpepertjes maak ik soms ook in hun geheel klaar, gebakken op de plancha met olijfolie en grof zeezout.”

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 220°C. Halveer de padrónpepertjes en verwijder de zaadjes. Laat het steeltje eraan. Leg ze naast elkaar op een met bakpapier beklede bakplaat.

  2. 2

    Rits de blaadjes van de citroentijm. Meng de honing en de blaadjes citroen­tijm onder de geitenkaas. Kruid het mengsel met cayenne­peper, peper en zout.

  3. 3

    Vul de pepertjes met de geitenkaas, bestrooi ze met de amandelen en de pijnboompitten en bedruppel ze met de olijfolie. Gaar ze 8 à 10 minuten in de oven. Leg ze op een mooie schaal en werk ze af met de peterselie.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Geroosterde padrón­pepertjes met geitenkaas

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!