Empanadillas
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Empanadillas

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Pasteitjes met chorizo. Laat deze niet ontbreken op je volgende tapas avond!

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C. Snij de hardgekookte eieren fijn en meng ze met de chorizo.

  2. 2

    Pel en snipper de ui, fruit hem in olijfolie. Doe er de tomatenpuree, de ham en 2 eetlepels water bij. Laat afkoelen. Schep er de chorizo en stukjes ei door.

  3. 3

    Steek met met behulp van een dresseerring of glas cirkels uit het bladerdeeg.

  4. 4

    Schep een lepeltje van de vulling op de deegcirkels. Vouw ze dicht tot halvemaantjes en druk de randen aan met een vork.

  5. 5

    Bestrijk de empanadillas met losgeklopt ei en leg ze op een met bakpapier beklede bakplaat. Zet 15 à 20 minuten de oven.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C. Snij de hardgekookte eieren fijn en meng ze met de chorizo.

  2. 2

    Pel en snipper de ui, fruit hem in olijfolie. Doe er de tomatenpuree, de ham en 2 eetlepels water bij. Laat afkoelen. Schep er de chorizo en stukjes ei door.

  3. 3

    Steek met met behulp van een dresseerring of glas cirkels uit het bladerdeeg.

  4. 4

    Schep een lepeltje van de vulling op de deegcirkels. Vouw ze dicht tot halvemaantjes en druk de randen aan met een vork.

  5. 5

    Bestrijk de empanadillas met losgeklopt ei en leg ze op een met bakpapier beklede bakplaat. Zet 15 à 20 minuten de oven.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Wat zit er in jouw koelkast?

Vertel wat je in huis hebt en wij geven je een lekker recept.

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.