Recept

Empanadillas

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Pasteitjes met chorizo. Laat deze niet ontbreken op je volgende tapas avond!

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C. Snij de hardgekookte eieren fijn en meng ze met de chorizo.

  2. 2

    Pel en snipper de ui, fruit hem in olijfolie. Doe er de tomatenpuree, de ham en 2 eetlepels water bij. Laat afkoelen. Schep er de chorizo en stukjes ei door.

  3. 3

    Steek met met behulp van een dresseerring of glas cirkels uit het bladerdeeg.

  4. 4

    Schep een lepeltje van de vulling op de deegcirkels. Vouw ze dicht tot halvemaantjes en druk de randen aan met een vork.

  5. 5

    Bestrijk de empanadillas met losgeklopt ei en leg ze op een met bakpapier beklede bakplaat. Zet 15 à 20 minuten de oven.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Empanadillas
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C. Snij de hardgekookte eieren fijn en meng ze met de chorizo.

  2. 2

    Pel en snipper de ui, fruit hem in olijfolie. Doe er de tomatenpuree, de ham en 2 eetlepels water bij. Laat afkoelen. Schep er de chorizo en stukjes ei door.

  3. 3

    Steek met met behulp van een dresseerring of glas cirkels uit het bladerdeeg.

  4. 4

    Schep een lepeltje van de vulling op de deegcirkels. Vouw ze dicht tot halvemaantjes en druk de randen aan met een vork.

  5. 5

    Bestrijk de empanadillas met losgeklopt ei en leg ze op een met bakpapier beklede bakplaat. Zet 15 à 20 minuten de oven.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!