Lamsspiesjes met kruidige pastinaak
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Lamsspiesjes met kruidige pastinaak

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Lekker feestelijke lamsspiesjes met kruidige pastinaak

bereiding
  1. 1

    Schil de pastinaak. Maak met een mandoline, dunschiller of scherp mes 4 fijne repen van de pastinaak. Pel en plet de knoflook. Meng de repen pastinaak met 1 eetlepel olijfolie, de knoflook, de ras el hanout, peper en zout.

  2. 2

    Snij de lamsfilet in fijne blokjes van 1,5 à 2 cm en kruid ze met peper en zout. Rijg de reepjes pastinaak en de blokjes lamsfilet afwisselend op spiesjes.

  3. 3

    Verhit een scheutje olijfolie en bak de spiesjes op een hoog vuur rondom goudbruin en gaar. Serveer meteen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Schil de pastinaak. Maak met een mandoline, dunschiller of scherp mes 4 fijne repen van de pastinaak. Pel en plet de knoflook. Meng de repen pastinaak met 1 eetlepel olijfolie, de knoflook, de ras el hanout, peper en zout.

  2. 2

    Snij de lamsfilet in fijne blokjes van 1,5 à 2 cm en kruid ze met peper en zout. Rijg de reepjes pastinaak en de blokjes lamsfilet afwisselend op spiesjes.

  3. 3

    Verhit een scheutje olijfolie en bak de spiesjes op een hoog vuur rondom goudbruin en gaar. Serveer meteen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Wat zit er in jouw koelkast?

Vertel wat je in huis hebt en wij geven je een lekker recept.

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.