Recept

Italiaanse courgettetaart met Pas de Bleu

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Deze hartige taart is snel klaar, budgetvriendelijk en bovendien ook diepvriesproof: zo kun je ze makkelijk van tevoren maken.

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 200°C. Pel de ui en snij hem in plakjes. Pel en plet de knoflook. Spoel de courgettes en snij ze in dunne plakjes.

  2. 2

    Verhit een scheutje olijfolie en stoof de ui en de knoflook zacht. Voeg de courgette toe en roerbak enkele minuten. Kruid met peper en zout.

  3. 3

    Klop de eieren los met de melk en de bloem. Kruid het mengsel met flink wat peper en zout.

  4. 4

    Doe de gebakken courgette en ui in een ingevette lage bakvorm. Beleg met stukjes Pas de Bleu en overgiet met het eimengsel. Bak de taart 20 à 25 minuten in de oven. Serveer ze warm, lauw of koud.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Italiaanse courgettetaart met Pas de Bleu

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!