Recept

Ceviche van zeebaars

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Heerlijk feestelijk.

bereiding
  1. 1

    Snij de zeebaars in fijne plakjes en zet ze koud. Meng het limoensap met de lente-uitjes.

  2. 2

    Breng op smaak met peper en zout en giet dit mengsel een halfuur voor het serveren over de vis.

  3. 3

    Werk af met de kerstomaten, de pepertjes en de rest van de kruiden.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Ceviche van zeebaars
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
bereiding
  1. 1

    Snij de zeebaars in fijne plakjes en zet ze koud. Meng het limoensap met de lente-uitjes.

  2. 2

    Breng op smaak met peper en zout en giet dit mengsel een halfuur voor het serveren over de vis.

  3. 3

    Werk af met de kerstomaten, de pepertjes en de rest van de kruiden.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!