Pizza Napoli
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Pizza Napoli

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

De klassieker onder de pizza’s, eenvoudig en lekker. Echte Italianen kiezen voor een pizza Napoli!

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven op 250°C. Bekleed 2 bakplaten met bakpapier. Rol het pizzadeeg tot 4 bodems van ongeveer 25 cm. Leg de pizzabodems op de bakplaten. Met wat puzzelwerk krijg je er 2 op elke plaat, anders bak je ze in 2 keer.

  2. 2

    Bedek de bodems met tomatensaus. Kruid met peper en zout. Strooi er de geraspte mozzarella over en verdeel er de ansjovisfilets over.

  3. 3

    Bak de pizza’s ongeveer 12 à 15 minuten in het midden van de oven. Schenk er in een straaltje nog wat - al dan niet pikante - olijfolie over, snij met een pizzaroller in stukken en serveer meteen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven op 250°C. Bekleed 2 bakplaten met bakpapier. Rol het pizzadeeg tot 4 bodems van ongeveer 25 cm. Leg de pizzabodems op de bakplaten. Met wat puzzelwerk krijg je er 2 op elke plaat, anders bak je ze in 2 keer.

  2. 2

    Bedek de bodems met tomatensaus. Kruid met peper en zout. Strooi er de geraspte mozzarella over en verdeel er de ansjovisfilets over.

  3. 3

    Bak de pizza’s ongeveer 12 à 15 minuten in het midden van de oven. Schenk er in een straaltje nog wat - al dan niet pikante - olijfolie over, snij met een pizzaroller in stukken en serveer meteen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Wat zit er in jouw koelkast?

Vertel wat je in huis hebt en wij geven je een lekker recept.

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.