Basisrecept voor tomatenpassata
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Basisrecept voor tomatenpassata

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Ideaal als basis voor je pizza!

bereiding
  1. 1

    Snij de tomaten in stukken. Pel en snipper de uien en de knoflook. Fruit ze aan in wat olijfolie. Voeg de oregano en de in stukjes gesneden tomaten toe.

  2. 2

    Strooi er de suiker over en kruid verder met peper en zout. Zet het deksel op de pot en laat 1 uur garen op een zacht vuur. Roer regelmatig om.

  3. 3

    Zeef de saus met behulp van een passe-vite. Breng op smaak met peper en zout.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Snij de tomaten in stukken. Pel en snipper de uien en de knoflook. Fruit ze aan in wat olijfolie. Voeg de oregano en de in stukjes gesneden tomaten toe.

  2. 2

    Strooi er de suiker over en kruid verder met peper en zout. Zet het deksel op de pot en laat 1 uur garen op een zacht vuur. Roer regelmatig om.

  3. 3

    Zeef de saus met behulp van een passe-vite. Breng op smaak met peper en zout.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.