Recept

Basisrecept voor tomatenpassata

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Ideaal als basis voor je pizza!

bereiding
  1. 1

    Snij de tomaten in stukken. Pel en snipper de uien en de knoflook. Fruit ze aan in wat olijfolie. Voeg de oregano en de in stukjes gesneden tomaten toe.

  2. 2

    Strooi er de suiker over en kruid verder met peper en zout. Zet het deksel op de pot en laat 1 uur garen op een zacht vuur. Roer regelmatig om.

  3. 3

    Zeef de saus met behulp van een passe-vite. Breng op smaak met peper en zout.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Basisrecept voor tomatenpassata
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
bereiding
  1. 1

    Snij de tomaten in stukken. Pel en snipper de uien en de knoflook. Fruit ze aan in wat olijfolie. Voeg de oregano en de in stukjes gesneden tomaten toe.

  2. 2

    Strooi er de suiker over en kruid verder met peper en zout. Zet het deksel op de pot en laat 1 uur garen op een zacht vuur. Roer regelmatig om.

  3. 3

    Zeef de saus met behulp van een passe-vite. Breng op smaak met peper en zout.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!