Gnocchi met spruitjes en spek
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Gnocchi met spruitjes en spek

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Extra snel klaar! Kant-en-klare gnocchi hoef je niet eerst te koken. Je kunt ze meteen garen in de pan of in de oven.

bereiding
  1. 1

    Pel en snipper de sjalot. Maak de spruitjes schoon en halveer ze.

  2. 2

    Verhit een grote pan en stoof de sjalot aan. Voeg de spruitjes toe en roerbak tot ze beetgaar zijn. Voeg de gnocchi en de spekjes toe en roerbak tot ook de gnocchi mooi kleuren.

  3. 3

    Lepel er de room over, kruid met peper en schep om. Strooi er de geraspte parmezaan over, garneer met tijm en serveer.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Pel en snipper de sjalot. Maak de spruitjes schoon en halveer ze.

  2. 2

    Verhit een grote pan en stoof de sjalot aan. Voeg de spruitjes toe en roerbak tot ze beetgaar zijn. Voeg de gnocchi en de spekjes toe en roerbak tot ook de gnocchi mooi kleuren.

  3. 3

    Lepel er de room over, kruid met peper en schep om. Strooi er de geraspte parmezaan over, garneer met tijm en serveer.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.