Recept

Minimacaronicups

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Wie zegt dat traktaties altijd zoet moeten zijn? Deze hartige cupcakes met mac 'n' cheese vallen bij iedereen in de smaak!

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 185°C. Kook de pasta in gezouten water, giet af en laat uitlekken.

  2. 2

    Smelt de boter in een steelpan, voeg de bloem toe en laat al roerend 1 minuut bakken. Giet geleidelijk aan de melk erbij en blijf kloppen tot je een egale roux verkrijgt.

  3. 3

    Voeg 150 gram gemalen kaas, de ham, de gekookte pasta en 1 ei toe. Kruid bij met peper en zout.

  4. 4

    Vet de cupcakevormpjes in (of gebruik papieren vormpjes) en vul ze met de macaroni.

  5. 5

    Bestrooi met de rest van de gemalen kaas. Bak de pastacupcakes in 15 à 20 minuten mooi goudbruin. Laat even afkoelen en serveer lauw of koud.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Minimacaronicups

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!