Wrap met bloemkool, spek en mayonaise
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Wrap met bloemkool, spek en mayonaise

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Serveer als lunch of in stukjes als aperitiefhapje. 

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 185°C. Snij de rode ui in ringen. Snij de bloemkool in dunne plakken en leg ze op een met bakpapier beklede bakplaat. Besprenkel met olijfolie, kruid met peper en zout. Zet 25 minuten in de oven.

  2. 2

    Leg de plakjes spek op de bakplaat en bak 10 à 12 minuten mee of tot ze goudbruin zijn. Laat de bloemkool en het spek afkoelen.

  3. 3

    Pel en plet de knoflook. Hak de chilipeper fijn. Meng de mayonaise met de knoflook, de chilipeper en wat zout.

  4. 4

    Bestrijk de wraps met de chilimayonaise en beleg met bloemkoolplakjes, rode ui, gerookt spek en veldsla. Rol ze op en bewaar in de koelkast.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 185°C. Snij de rode ui in ringen. Snij de bloemkool in dunne plakken en leg ze op een met bakpapier beklede bakplaat. Besprenkel met olijfolie, kruid met peper en zout. Zet 25 minuten in de oven.

  2. 2

    Leg de plakjes spek op de bakplaat en bak 10 à 12 minuten mee of tot ze goudbruin zijn. Laat de bloemkool en het spek afkoelen.

  3. 3

    Pel en plet de knoflook. Hak de chilipeper fijn. Meng de mayonaise met de knoflook, de chilipeper en wat zout.

  4. 4

    Bestrijk de wraps met de chilimayonaise en beleg met bloemkoolplakjes, rode ui, gerookt spek en veldsla. Rol ze op en bewaar in de koelkast.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.