Recept

Bloemkoolsoep

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Bloemkoolsoep maak je in een handomdraai. Met een minimum aan ingrediënten en de juiste kruidenmix tover je deze soep op tafel.

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Pel en snipper de ui. Verdeel de bloemkool in roosjes.

  2. 2

    Fruit de ui in 25 g boter. Doe er de bloemkool bij.

  3. 3

    Schenk er de kippenbouillon over. Voeg er een kruidentuiltje (peterselie, tijm, laurier) aan toe en kruid met peper en zout. Laat 20 minuten zachtjes inkoken.

  4. 4

    Verwijder het kruidentuiltje en mix de soep. Bestrooi met gehakte peterselie.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Pel en snipper de ui. Verdeel de bloemkool in roosjes.

  2. 2

    Fruit de ui in 25 g boter. Doe er de bloemkool bij.

  3. 3

    Schenk er de kippenbouillon over. Voeg er een kruidentuiltje (peterselie, tijm, laurier) aan toe en kruid met peper en zout. Laat 20 minuten zachtjes inkoken.

  4. 4

    Verwijder het kruidentuiltje en mix de soep. Bestrooi met gehakte peterselie.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!