Panini’s met broccoli en brie
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Panini’s met broccoli en brie

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Serveer warm of lauw met een waterkersslaatje. Een echte verwennerij!

Tip: je kunt dit gerechtje gemakkelijk meenemen als lunch. 

bereiding
  1. 1

    Snij de roosjes van de broccoli en snij de steeltjes in stukken. Kook de broccoli in gezouten water net beetgaar (2 à 3 minuten). Giet af en laat goed uitlekken.

  2. 2

    Pel en snipper de sjalot en de knoflook. Verhit een scheut olijfolie in een pan en bak de sjalot, de knoflook en de broccoli 2 minuten. Kruid met de blaadjes tijm, wat peper en zout.

  3. 3

    Beleg de wraps met de gebakken broccoli en stukjes brie en vouw tot een rechthoekig pakketje. Bak de pakketjes op een grill of in een grillpan. Druk ze even aan zodat de kaas goed smelt.

  4. 4

    Serveer warm of lauw met een waterkersslaatje.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Snij de roosjes van de broccoli en snij de steeltjes in stukken. Kook de broccoli in gezouten water net beetgaar (2 à 3 minuten). Giet af en laat goed uitlekken.

  2. 2

    Pel en snipper de sjalot en de knoflook. Verhit een scheut olijfolie in een pan en bak de sjalot, de knoflook en de broccoli 2 minuten. Kruid met de blaadjes tijm, wat peper en zout.

  3. 3

    Beleg de wraps met de gebakken broccoli en stukjes brie en vouw tot een rechthoekig pakketje. Bak de pakketjes op een grill of in een grillpan. Druk ze even aan zodat de kaas goed smelt.

  4. 4

    Serveer warm of lauw met een waterkersslaatje.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Wat zit er in jouw koelkast?

Vertel wat je in huis hebt en wij geven je een lekker recept.

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.