Panini’s met broccoli en brie
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Panini’s met broccoli en brie

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Serveer warm of lauw met een waterkersslaatje. Een echte verwennerij!

Tip: je kunt dit gerechtje gemakkelijk meenemen als lunch. 

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 185°C. Pel en snipper de ui. Pel en plet de knoflook. Verhit een scheut olijfolie en stoof hierin de ui en de knoflook zacht. Voeg de spinazie toe en roerbak 2 minuten. Giet in een vergiet, laat goed uitlekken en hak fijn.

  2. 2

    Bak het gehakt rul in een scheut olijfolie en kruid met peper en zout.

  3. 3

    Smelt de boter met de bloem, laat 1 minuut al roerend bakken en giet geleidelijk aan de kippenbouillon en melk erbij. Blijf voortdurend roeren tot je een glad sausje hebt.

  4. 4

    Hak de blaadjes van de dragon fijn. Roer de spinazie, het gehakt en 1 eetlepel gehakte dragon door het sausje. Breng op smaak met nootmuskaat, peper en zout.

  5. 5

    Snij de tomaten in plakjes. Leg in een ovenschaal eerst een laagje tomaten, beleg met wraps, een laagje van de saus en de geraspte mozzarella. Herhaal deze laagjes nog een of twee keer. Eindig met mozzarella. Zet 30 à 35 minuten in de oven.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 185°C. Pel en snipper de ui. Pel en plet de knoflook. Verhit een scheut olijfolie en stoof hierin de ui en de knoflook zacht. Voeg de spinazie toe en roerbak 2 minuten. Giet in een vergiet, laat goed uitlekken en hak fijn.

  2. 2

    Bak het gehakt rul in een scheut olijfolie en kruid met peper en zout.

  3. 3

    Smelt de boter met de bloem, laat 1 minuut al roerend bakken en giet geleidelijk aan de kippenbouillon en melk erbij. Blijf voortdurend roeren tot je een glad sausje hebt.

  4. 4

    Hak de blaadjes van de dragon fijn. Roer de spinazie, het gehakt en 1 eetlepel gehakte dragon door het sausje. Breng op smaak met nootmuskaat, peper en zout.

  5. 5

    Snij de tomaten in plakjes. Leg in een ovenschaal eerst een laagje tomaten, beleg met wraps, een laagje van de saus en de geraspte mozzarella. Herhaal deze laagjes nog een of twee keer. Eindig met mozzarella. Zet 30 à 35 minuten in de oven.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.